30 de juny de 2013

El Topaz a circdetarragona.com

Aquesta setmana ha contactat amb nosaltres el periodista Sergi Casado interessant-se pel Topaz, actualment el cinquè iot més llarg del món. Per al seu article ha utilitzat informacions i una foto d'aquest blog. Contents de col·laborar-hi! Podeu llegir-lo amb més comoditat en aquest enllaç.Més informació:

Info sobre el Topaz i la primera visita a Tarragona

El Topaz al fardelabanya

Acerca de yates y otras historias (iots de luxe a Tarragona, 2012)

26 de juny de 2013

Lligats a la mar

Lligats a la mar. de RAE Institut Pere Martell.

“Lligats a la mar”, finalista als Premis Miramar a la Creativitat Audiovisual a la modalitat de Premi de Televisió organitzat pel Consell Assessor de RTVE a Catalunya. Més informació.

21 de juny de 2013

Piero delle vele

 Pag. 180  ed. Il Leggio € 14
I que seria el món del mar, dels vaixells, sense un bon llibre a les mans? Pels mariners d'aigua dolça és vital, pels llops de mar potser no tant. 

En tot cas us deixo amb aquesta proposta, Piero delle vele, de l'autor italià Piergiorgio Bighin, a qui podem donar les gràcies per aquest apunt ràpid al blog, un blog que darrerament estava una mica aturat malgrat les visites no paren.

Lluny de Tarragona (però no tant) Piergiorgio escriu aquest diari d'abord i ens dibuixa un viatge iniciatic. I ho fa a vela, a cop de vent... a partir de la llacuna de Venècia. No en va l'autor és un apassionat del mar, però al tanto... també és psicòleg. I els qui tenim la sort de conèixer un grapat de psicòlges sabem que els apassionats de la psicologia que exploren el món de les lletres, quan s'hi posen, no s'hi posen per poc.

Grazie Piergiorgio!