5 de febrer del 2013

El Port de Tarragona, vaixell a vaixell

Link
Clicant en els enllaços que trobareu als peus de foto podeu accedir a la informació relacionada amb la referència que s'ha fet d'aquest blog a l'Espai Internet del Telenotícies de TV3.

Els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella van se els encarregats d'escriure el text, aquí el teniu: 

"I acabem, també, al mar, però a la superfície. Concretament, al Port de Tarragona, que és protagonista del blog Far de la Banya, on Eduard Boada, des de fa cinc anys, registra diàriament tots els vaixells que hi entren i surten, amb totes les dades de cada nau, fotografies i en ocasions també vídeos. 

El blog recull el trànsit tant de vaixells mercants com de passatgers, com ara la visita del iot "Topaz", el quart més gran del món, el novembre passat. Far de la Banya també inclou un complet índex per ordre alfabètic de tots els vaixells registrats."

No us perdeu el video, muntat per Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. A banda del blog d'Espai Internet, el web de TV3 també recull el video: 
Link
Link
El blog que gestiona l'Eduard Solà "Històries. Emocions compartides", també se n'ha fet ressò.

Alguns heu preguntat com s'ha notat a nivell de visites aquesta aparició al Telenotícies. En concret diumenge la cosa va anar així, cliqueu per veure-ho millor.

Dades corresponents a diumenge 3 de febrer.

Cal destacar que també hem rebut un comentari molt especial, de Rosa Busquets i Manuel Campos, del Museu Marítim de Barcelona, que podeu llegir clicant aquí. Uff! Quina passada! Gràcies a tothom!

Link

2 comentaris:

Carlos Ramos i Solà ha dit...

Enhorabona Eduard, la feina ben feta sempre té recompenses, fas un treball magnífic i que TV3 l'ha sapigut valorar. Només afegir que faig meu tot el comentari fet per la Rosa Busquets de la Biblioteca del Museu Marítim

Berto Garcia ha dit...

Enhorabuena Eduard me alegro mucho porque se te reconosca el merito durante tanto tiempo publicando en el Blog y claro un reconocimiento en Tv te trae muchos visitantes,es para mi una alegria compartida ya que navegamos en el mismo barco y eso motiva.En mi caso me gustaria cerrar este año 2013 superando las 200.000 visitas todo un reto que espero conseguir.Felicidades desde Las Palmas